DENÍK ZE ZAVŘENÉHO DIVADLA vol. 11 - PŘÍLEŽITOSTI K POSLECHU

Pokud by se vám zastesklo po našem divadle jako se stýská nám po vás, máme pro vás několik tipů, co si pustit! Při poslechu se báječně relaxuje a na rozdíl od televize má obrovskou výhodu, že můžete zapojit svou fantazii naplno a ještě přitom třeba háčkovat, cvičit nebo si něco uvařit…

Nová verze rozhlasové aktovky volně k poslechu
 
Připravili jsme pro vás novou, lepší verzi jednoaktové rozhlasové hry ZEMSKÝ RÁJ TO NA POSLECH, která je součástí inscenace Emil čili O Háchovi. Můžete se tak naladit a navnadit na návštěvu divadla, než vám bude umožněna.

Odkazy zde: Youtube nebo Soundcloud
 
Záběr z inscenace Emil čili O Háchovi. Foto: Milan Hajn


„Déčková“ invaze na Rádiu Kašpar

V uplynulém měsíci jste mohli na vlnách RÁDIA KAŠPAR zaslechnout jednak naši ředitelku a herečku Hanu Mathauserovou a herce (a hasiče) Lukáše Šolce, kteří byli hosty Martiny Prášilové ve čtvrtek 15.4. 
O pár týdnů dříve – v sobotu 27.3. byli hosty relace Pábení Činoherního studia Ústí nad Labem dva dramaturgové. Tedy naše kmenová dramaturgyně Kristýna Čepková a ještě před ní dramaturg a autor David Košťák, který pro naše divadlo napsal adaptaci Čapkovy Války s mloky. 
A dotřetice – hostem herce Míly Tichého byl v úterý 20.4. sám náš umělecký šéf Jakub Šmíd.
 
Hosté tohoto sympatického rádia, které vysílá přímo z Divadla v Celetné mimo jiné také vybírají playlist písní, který provází jejich návštěvu ve studiu. I proto vám doporučujeme k poslechu a Rádiu Kašpar moc děkujeme za pozvání.
Všechny díly najdete v archivu Rádia Kašpar zde.

Kam dál? Chcete ZPĚT NA BLOG nebo si radši dáte DALŠÍ ČLÁNEK?