VRCHOL POETICKÉ SEZÓNY

V květnu budeme pomáhat, radovat se z poezie, ale také se loučit. Jedním z vrcholů letošní sezóny s podtitulem INFUZE POEZIE bude vedle červnové premiéry Máchova Máje také komponovaný večer složený z básní a písňových textů v podání členů souboru a přátel Divadla D21. Koupat se v poezii a houpat se na vlnách rytmu i melodie se budeme společně 17. května. Výtěžek ze vstupného poputuje tam, kde je to momentálně tolik zapotřebí – na válkou zasaženou Ukrajinu. Jsme přesvědčeni, že i poezie může být mocnou zbraní. Přijďte nás v tom podpořit!

Jak už jsme naznačovali, čeká nás také jedna zásadní derniéra. Po necelých devíti letech se rozloučíme s kultovní inscenací Havlovy Audience v režii Jiřího Ondry, se kterým spolupracujeme opravdu rádi – snad můžeme prozradit, že v tom chceme pokračovat i v budoucnu. 

Novinkou, na kterou bychom vás rádi upozornili, je možnost podpořit naše divadlo formou tzv. sponzorské vstupenky. Můžete si ji zakoupit na naší pokladně nebo prostřednictvím serveru GoOut. Co si budeme povídat, potřebujeme to jako sůl. Děkujeme vám! 

S láskou k poezii a vděčností, že vás máme,
Vaše D21