UŽ NIKDY VÍC...

Duben klepe na dveře a s ním – už březnové – ujištění, že svět prostě nebude stejný, jaký jsme ho znali. To, v čem žijeme už přes dva roky, nabralo nyní zcela jiný rozměr prostřednictvím konfliktu, který je blíž, než bychom si byli dokázali představit. Ze zmatku, pochyb i strachu z nejisté budoucnosti nás může vyvést jedině absolutní vynechání lhostejnosti a touha po poznání. V D21 jsme přesvědčeni o tom, že divadlo je součástí vzdělávání a jedním z prostředků k ukojení oné zmiňované touhy, která může napomoci předejít podobným katastrofám. 
 
Teď trochu nadsázky. Kdyby naše inscenace soupeřily o to, která je v současné situaci nejvíce přiléhavou a aktuální, Král Ubu by jistě zaujal jedno z čelních míst. Dvojice KRYL aneb Zmrdtvýchvstání zažít a Audience by pak byla v těsném závěsu. Na večerním repertoáru se po čase můžete opět setkat s inscenací Rain Woman, která je mimo jiné o vzájemném respektu, jenž je v současné době vskutku nezbytný. 
 
Poslední tři jmenované tituly čeká v blízké budoucnosti derniéra, takže neváhejte a vyražte na ně – později v tomto případě znamená pozdě. Prostě už nebudou. 
 
Držme se, zajímejme se o svět kolem sebe a choďme do divadla. 
Vaše D21