PROSINEC PLNÝ VÍTÁNÍ I LOUČENÍ

Na sklonku roku se tradičně těšíme z adventní atmosféry – což také znamená, že se opět dočkáme repríz naší vánoční inscenace BETLÉM ANEB KOMEDIE O NAROZENÍ. Největší radost nám před rokem, kdy se odehrála premiéra, dělali diváci, kteří se chopili připravených zpěvníčků a neváhali si s námi v průběhu představení zazpívat. Věříme, že společný zpěv koled bude divadlem zaznívat i letos! BETLÉM byste si neměli nechat ujít také proto, že v roli (nejen) Archanděla nejspíš naposledy uvidíte Marka Zemana, který se rozhodl našemu divadlu říci od ledna pomyslné „sbohem“. Nepropásněte příležitost rozloučit se s Markem také ve Válce s mloky, Americe či Zločinu a trestu. 

15. prosince se po dlouhé pauze konečně opět uskuteční divadelní tok-šok našich dvou hereček s názvem KOMU ZVONÍ HANA. Jak bývalo zvykem, zcela osobitou a zábavnou formou se budou řešit společensky ožehavá témata. Vzácným hostem Hany a Ivany tentokrát bude EDO JAGANJAC, lékař a spisovatel, autor skvělého románu Sarajevská princezna, který znovu a znovu nabývá na aktuálnosti. Bohužel. 

Pokud byste rádi zakoupili originální vánoční dárky, vřele doporučujeme náš originální merch nebo POUKAZY NA VSTUPENKY na kterékoliv z našich představení! Kdo by chtěl podarovat a podpořit přímo Divadlo D21, nechť si prohlédne náš letošní STROMEK SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ, který najdete ve foyer od začátku adventu. 

Klidný konec roku přeje
Vaše D21