JSME ZPÁTKY A BUDEM!

Ačkoli jsme v posledních měsících čelili nelehkým výzvám a bohužel nás i nadále tíží existenční starosti, vstupujeme do nové sezóny s elánem a odhodláním pokračovat v naší misi! Uplynulý půlrok nám zavdal impulzy pro mnoho úvah, debat a nakonec i rozhodnutí, co a jak dělat jinak a lépe – systémových i koncepčních změn bude hned několik a my jsme přesvědčeni, že jsou to změny k lepšímu. Postupně vás s nimi budeme seznamovat. 

Přes mnohá trápení máme stále dost důvodů k radosti. V červnu jsme získali prestižní Cenu Marka Ravenhilla udělovanou za nejlepší inscenaci současného textu – tou se podle odborné poroty stalo dílo Jakuba Vašíčka a Tomáše Jarkovského EMIL ČILI O HÁCHOVI. Dále se radujeme, že se po covidové pauze vrací DOROSTENECKÁ DIVIZE. Pokud se chcete stát mladistvou posilou D21, nebo někoho takového znáte, dejte nám vědět. V neposlední řadě se těšíme také z přípravy a samotného zkoušení nové inscenace pod vedením režisérky Diany Šoltýsové. V listopadu uvedeme KRVAVOU SVATBU španělského „básníka temné smrti“ Federica Garcii Lorcy.

Na co se však hlavně těšíme je opětovné setkávání s vámi, našimi diváky – ať už to bude na akci Zažít Americkou jinak, tradičním zahájení sezóny u nás na Dvoře JUDr. Emila Háchy nebo třeba na některém z představení. Letos jsme pro vás navíc vedle dramaturgických úvodů připravili tzv. barová napojení. Zůstaňte po představení ve foyer a sdílejte společně s herci a tvůrci své dojmy a čerstvý divácký zážitek. Napojte se na našem baru a napojte se na nás! 

Děkujeme za veškerou podporu, buďte i nadále s námi.
Vaše D21