IGNÁC V POPELNICI #2 / Ignác se hlásí!

Náš drahý maskot, vycpaný dravec Ignác, měl původně observovat zkoušení MÁJE, informovat veřejnost a přátele, jak to všechno probíhá. Protože se ale zkoušení muselo zastavit, Ignác zůstal na poličce, kde nezbylo, než ho oprašovat a vyčkávat obnovení zkoušení, ke kterému snad dojde napřesrok na jaře. Avšak:
Dravci jsou velmi inteligentní a neústupní! Tím snad lze vysvětlit, proč se Ignác nevzdal. A nevzdáváme se ani my. 
Odteď proto budete moci číst jeho postřehy, poznámky i komentáře tady na blogu. Budou se týkat všeho, co ho zaujalo, co zajímá, těší i trápí také nás. Nás, kteří tvoříme tým Divadla D21.

Pro začátek jedna malá pozvánka:
 „Rozkroužil jsem se nad Dvorem JUDr. Emila Háchy, kde nikdo nikoho nesoudí – což je mi samo o sobě velmi blízké – a povšiml jsem si, že se něco chystá! Tradiční happening k zakončení sezóny. Určitě se tam zítra objevím, abych nasál atmosféru, možná i něco lahodného moku (jsem abstinent, tak asi zůstanu o vodě) a informoval vás, jak celá akce probíhala. TANCOVAČKA 2022: Do konce jsme dospěli? je na spadnutí! Pokud si o tom nebudete chtít nechat jen vyprávět, přijďte se podívat. Brána v Záhřebské 21 se otevírá v 18:00.“
Váš Ignác #Ignacvpopelnici