HLAVNĚ SVOBODNĚ (NEJEN V LISTOPADU)

Listopad vnímáme jako měsíc ve znamení svobody a demokracie už nějaký ten pátek. Tento fenomén je samozřejmě spojen s výročími, která se vážou k 17. listopadu, jenž je u nás už několik let státním svátkem. Mezi významné akce, které se v tomto čase konají, patří také pražský FESTIVAL SVOBODY, který vrcholí celodenním happeningem se spoustou doprovodných akcí.
Jelikož svoboda a demokracie jsou hodnoty, kterých si nade všechno vážíme a jako témata je také reflektujeme ve své tvorbě, jsme nesmírně
rádi, že se můžeme letos tohoto festivalu zúčastnit oficiálně. Stane se tak 14. 11. a 17. 11. prostřednictvím inscenací Benešův posel a Emil čili O Háchovi obohacených o dramaturgický úvod a Barové napojení. 
V listopadu nás toho ale čeká mnohem víc! 5.11. třeba oblíbená hororová pohádka Čarodějův učeň (a její nedělní repríza po dlouhé době) nebo 18. 11. NOC DIVADEL 2023, na kterou vás natěšeně zveme. Ujít si určitě nenechte ani repertoárovou novinku, autorskou inscenaci Jiřího Ondry MEIN GOTT! nebo předposlední reprízu kultovního Utrpení mladého Werthera, která se hraje 7.11.