ČERVEN VE ZPĚTNÉM ZRCÁTKU

To nám to zase uteklo! Máme tu červen a s ním ohlédnutí zpět, ale i výhled do budoucna. V posledním měsíci této divadelní sezóny máte možnost zhlédnout všechny tři premiérové inscenace, které spojuje její letošní téma AMPUTACE SRDCE – Krvavou svatbu, Benešova posla i čerstvou novinku Pěnu dní. Moc se těšíme na vaši návštěvu, reakce i případnou zpětnou vazbu. A co že chystáme dále? Zatím budeme jenom naznačovat, abychom to nezakřili! 

Že nepolevujeme ani na závěr sezóny dokážeme hned 1. června, kdy se náš bežecký dream team zúčastní tradičního divadelního štafetového závodu VELKÁ HOLEŠOVICKÁ, který se koná ve Stromovce a startuje od šapitó Jatka 78. Předběhneme ostatní divadla, nebo nám budou mávat do zpětného zrcátka? Začínáme trénovat a věříme! 

V červnu máte také poslední dvě šance doběhnout si na kultovní kus KRYL – Zmrdtvýchvstání zažít, se kterým se definitivně rozloučíme. Už teď vás ale můžeme nalákat na volně navazující novinku, kterou uvedeme v říjnu. Vaší pozornosti by nemělo ujít ani další vydání divadelního tok-šoku KOMU ZVONÍ HANA, tentokrát s ředitelem Lékařů bez hranic Pavlem Gruberem. Po celosezónním úsilí také protne cílovou rovinku naše DOROSTENECKÁ DIVIZE pod vedením „trenéra“ Honzy Mrázka a představí svou verzi Gogolovy ŽENITBY, na kterou jsme velmi zvědavi a srdečně zveme!

No a 22. 6. to všechno uzavřeme a spláchneme na ZAKONČENÍ SEZÓNY, tentokrát s podtitulem Ať žije tradice / folklorní edice

Přejeme hezký závěr sezóny a školního roku.
Vaše D21