BLOG SE VRACÍ

Je to už více než rok, co jsme rozběhli náš divadelní blog. Původně nesl podtitul DENÍK ZE ZAVŘENÉHO DIVADLA. Tehdy jsme nemohli hrát a jedinou možností, jak zůstat v kontaktu bylo pro vás psát. Pak se divadla zase začala otvírat, hlediště se začala plnit a nám při všem tom nasazení nezbyl na blog vůbec čas. 

Samozřejmě pevně doufáme, že žádné zavírání už se konat nebude, zároveň bychom o možnost blogovat neradi přišli, a tak jsme se pochlapili a rozhodli jsme se náš zápisník resuscitovat. Nový podtitul by mohl znít OBČASNÍK Z OTEVŘENÉHO ZÁKULISÍ. Můžete se těšit na rozhovory s herci i postavami, komentáře, vtípky (Marku?) a hlavně spoustu drobniček ze zákulisí D21 (speciální rubrika PŘED ZKOUŠKOU). 

V nejbližší době zveřejníme rozhovory s dalšími členy našeho souboru – bude to Lukáš Šolc, Ivana Machalová a Samuel Neduha. Ten bude hlavním protagonistou nově připravované inscenace POHŘBEN ZAŽIVA, která bude věnována nesmrtelnému odkazu Edgara Allana Poea. A vy díky našemu blogu budete moci sledovat její zrod krok za krokem.

Jsme moc rádi, že tu můžeme být a svobodně tvořit. A chceme se o ten proces s vámi dělit! Vždyť pro koho to děláme? Pro své publikum, tedy pro vás. Blogu zdar.

Vaše redakce
(TrČep)