Zakončení sezóny: NORMÁLNÍ MEJDAN

Rok se s rokem sešel a je tu opět závěr sezóny a s ním náš zakončovací mejdan, svého času zvaný též „tancovačka“. Tentokrát se rozloučíme za zvuků kapely OPD (Orchestr posledního dne), která pochází ze spřáteleného Divadla Minor. Kromě hudby, tance, veselení a setkání pod širým nebem i tradičního občerstvení vás čeká také tematické překvapení! Začínáme v 18:00 a před desátou ztichneme, jak nám velí pravidlo nočního klidu.

2023/24: NORMALIZUJ/E/ME SE!
Sezóna, v níž jsme si kladli otázky týkající se lidské normálnosti, normalizovatelnosti, ale také potřeby normalizovat, nebo prostě svazovat sebe i druhé konvencí a tím i nesvobodou. Stejně tak jsme zkoumali lidskou touhu po svobodě, ať už té vnitřní nebo obecné. Jaká je vlastně cena svobody, pravdy a autenticity? A jakou protihodnotu jsme ochotni za ni nabídnout?

VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ
REZERVACE NENÍ NUTNÁ

Orchestr posledního dne vznikl za účelem zpříjemnění konce světa. Není třeba se bát soudného dne. Ty, co půjdou do nebe, rozesměje a ty, kteří půjdou na pekelnou pánvičku, předem rozpálí, takže by pak neměli prskat. A zatímco ostatní budou stát ve frontě, bude se z hudebního pavilonu linout taneční hudba Orchestru posledního dne.
https://bandzone.cz/orchestrposlednihodne
https://www.facebook.com/orchestrposlednihodne/?locale=cs_CZ

Hrají: Hana Mathauserová, Hasan Zahirović, Ivana Huspeková, Jakub Jelínek, Lukáš Šolc, Petr Pochop, Samuel Neduha, Stela Chmelová


19. 6. st
18.00 | D21 -- dvůr

PREMIÉRA | Párty s živou hudbou na Dvoře JUDr. Emila Háchy.